Lost power on aux switch. Thoughts?

klhjeep2018

Well-Known Member
First Name
Kevin
Joined
Mar 15, 2018
Threads
9
Messages
694
Reaction score
684
Location
Harpers Ferry, WV
Vehicle(s)
2018 Rubicon JL
Occupation
Sales manager
When you had your initial issue did the aux switches light up when pressed or nothing? Any input is appreciated:)
Mine wouldn’t light up or do anything I did find there was a revision in the part number for the auxiliary switch bank I ordered a new one and it fix the problem never had an issue after that

 

ALRUI

Well-Known Member
First Name
Arnold
Joined
May 18, 2018
Threads
18
Messages
528
Reaction score
206
Location
Murphy, NC
Vehicle(s)
2018 JLU Sahara, 2003 F150 S-Crew FX4, Others
Mine wouldn’t light up or do anything I did find there was a revision in the part number for the auxiliary switch bank I ordered a new one and it fix the problem never had an issue after that
Good info, I also noticed the rev change on the part. I guess I need to order one. Thanks!
 

jlrusoin

Well-Known Member
First Name
Sean
Joined
Mar 16, 2019
Threads
5
Messages
54
Reaction score
76
Location
Indiana
Vehicle(s)
Jeep JL Rubicon
My aux switches have lost all power. The lights do not come on and they do not function. The service bulletin is not the issue, the switches are snapped together well. The fuses are all good. The batter is new and reading greater than 12 volts. Any other thing I should look at before purchasing new switches? Does anyone know what voltage should be on the wires in the plug? Thanks
 

ALRUI

Well-Known Member
First Name
Arnold
Joined
May 18, 2018
Threads
18
Messages
528
Reaction score
206
Location
Murphy, NC
Vehicle(s)
2018 JLU Sahara, 2003 F150 S-Crew FX4, Others
My aux switches have lost all power. The lights do not come on and they do not function. The service bulletin is not the issue, the switches are snapped together well. The fuses are all good. The batter is new and reading greater than 12 volts. Any other thing I should look at before purchasing new switches? Does anyone know what voltage should be on the wires in the plug? Thanks
I had the same issue, the switch array was bad. I haven't had time to take the old one apart for analysis as I curious what inside died when it was never even used (works now to turn my winch solenoid on/off).

 

Teraflex
 
Top