Aux Switch Panel - Loss of all power

BluRubicon

Active Member
First Name
Mark
Joined
Dec 17, 2017
Threads
5
Messages
35
Reaction score
28
Location
Bradenton Fl
Vehicle(s)
2018 Jeep JL Rubicon Ocean Blue ord’d 5/21, Enclave, Harley Ultra Glide
Vehicle Showcase
1
I've loss all power to the Aux Switch Panel. All switches 1-4 = no power.
I've pulled and looked at F72, F92, F93. I've pulled and re-plugged in K17 & K 18.
I still get nothing.
So I looked at Post N4 and there's no bolt and no wire? Did my Wire drop? It's a different look than the other post. Can someone look at your N4 and let me know what you see? My pic is attached. I'm just wondering before I start climbing underneath with a new knee.

FYI - I had a shop install Well Lights AUX 2 and the glow of Baja Design 6's set to Aux 1. I have lost power previously to these and regained power for unknown reasons.

Aux Pwr.jpg

 

parbo

Active Member
First Name
Chris
Joined
Jul 28, 2019
Threads
5
Messages
38
Reaction score
11
Location
San Diego
Vehicle(s)
2019 Wrangler Unlimited Rubicon
I aux switches and it is the same as your picture.
 
OP
OP
BluRubicon

BluRubicon

Active Member
First Name
Mark
Joined
Dec 17, 2017
Threads
5
Messages
35
Reaction score
28
Location
Bradenton Fl
Vehicle(s)
2018 Jeep JL Rubicon Ocean Blue ord’d 5/21, Enclave, Harley Ultra Glide
Vehicle Showcase
1
Yes, Aux Panel Factory Installed. I lost power to all Aux Switches.

@BluRubicon

?... were your Aux Switches, installed at the factory..

That one post is as it should be.... with nothing attached...
disbox2.jpg
 


Rhinebeck01

Well-Known Member
Joined
May 9, 2018
Threads
139
Messages
9,980
Reaction score
13,745
Location
.
Vehicle(s)
2018 2dr. Rubi
@BluRubicon

The reason I asked is because the Aux that you buy from Mopar and you add after factory build, has a 5 amp fuse on it and if that fuse blows, none of the switches will work. I do not think/I'm not sure.... if the factory installed Aux has such a fuse..

When whomever fooled with your Aux... installed those mentioned lights, etc., did they happen to be pushing wire through the grommet in the passenger side firewall?
 

parbo

Active Member
First Name
Chris
Joined
Jul 28, 2019
Threads
5
Messages
38
Reaction score
11
Location
San Diego
Vehicle(s)
2019 Wrangler Unlimited Rubicon
Glad it worked out.
 

Rhinebeck01

Well-Known Member
Joined
May 9, 2018
Threads
139
Messages
9,980
Reaction score
13,745
Location
.
Vehicle(s)
2018 2dr. Rubi
Glad it worked out.
@parbo

I'm not the OP, so not sure if it is the remedy..

My guess is it is..

OP, reported intermittent Aux switches going out and now all are out... Sure looks like that TSB is the fix. We will see what OP, says..
 


OP
OP
BluRubicon

BluRubicon

Active Member
First Name
Mark
Joined
Dec 17, 2017
Threads
5
Messages
35
Reaction score
28
Location
Bradenton Fl
Vehicle(s)
2018 Jeep JL Rubicon Ocean Blue ord’d 5/21, Enclave, Harley Ultra Glide
Vehicle Showcase
1

jlrusoin

Well-Known Member
First Name
Sean
Joined
Mar 16, 2019
Threads
5
Messages
54
Reaction score
76
Location
Indiana
Vehicle(s)
Jeep JL Rubicon
My aux switches have lost all power. The lights do not come on and they do not function. The service bulletin is not the issue, the switches are snapped together well. The fuses are all good. The batter is new and reading greater than 12 volts. Any other thing I should look at before purchasing new switches? Does anyone know what voltage should be on the wires in the plug? Thanks

 

Rubitrux
 
Top