Uconnect/Infotainment/Climate Control STOPPED WORKING

Cindjw

New Member
First Name
Cindy
Joined
Mar 18, 2021
Messages
2
Reaction score
0
Location
California
Vehicle(s)
2018 Jeep Wrangler JL Sahara
Yesterday I installed tail light guards on my 2018 Wrangler Sahara JL. It involved taking the lights out and disconnecting them in order to put the guards on. All went great. When I started my Jeep this morning, my whole Uconnect/Infotainment/Climate Control STOPPED WORKING. Black screen can't turn it on. I checked the F97 fuse. Took it out and put it back. It made the Jeep Logo flash on the screen and then nothing again. No air/heat, radio, backup camera. And one other thing is that my drivers side blind spot indicator is lite on my rear view mirror constantly and doesn't work on the passenger side at all. Any help would be greatly appreciated. I don't think the Mod install is a coincidence but I guess it could be. HELP!
 

Wbino

Well-Known Member
First Name
Walter
Joined
Mar 15, 2021
Messages
448
Reaction score
677
Location
Shore
Vehicle(s)
2021 Wrangler JL H.A. -- 1999 SLK 230
Occupation
Retired
Go recheck your wiring from yesterday ...just a guess.
And check all your fuses for breakage and that they're all seated.
 
OP
OP
Cindjw

Cindjw

New Member
First Name
Cindy
Joined
Mar 18, 2021
Messages
2
Reaction score
0
Location
California
Vehicle(s)
2018 Jeep Wrangler JL Sahara
Yes, checking the tail light connections will be next on my list when I get home. I checked the "half sat" fuses quickly but will go through them all again. Thanks for your input Walter. Fingers crossed!!
 
Advertisement

Extreme Terrain
 
Advertisement
Top