Tazer Showing Wrong Parksense

Category5Bronado

Well-Known Member
First Name
Matt
Joined
Sep 3, 2019
Messages
110
Reaction score
109
Location
Missouri
Vehicle(s)
Wrangler
I have a 2020 JLUR and I installed the mini per the instructions on their website. When I was going through the menu’s (after marrying, before changing any settings), I noticed my parksense was set to value 1. The manual here lists the Sahara as 1 and the Rubicon as 2. Does anyone else have this issue with a rubicon?
Advertisement

 

WilhelmSR

Well-Known Member
First Name
Wilhelm
Joined
Nov 12, 2020
Messages
439
Reaction score
923
Location
Isle of Man
Vehicle(s)
2021 HellaYella JLUR
I have a 2020 JLUR and I installed the mini per the instructions on their website. When I was going through the menu’s (after marrying, before changing any settings), I noticed my parksense was set to value 1. The manual here lists the Sahara as 1 and the Rubicon as 2. Does anyone else have this issue with a rubicon?
You select the setting for Sahara or Rubi or disable it

Set ParkSense: This setting is to change or disable ParkSense system. Choices are as follows: 0: None 1: Sahara 2: Rubicon
 

DavidArmen

Well-Known Member
First Name
David
Joined
Sep 19, 2020
Messages
937
Reaction score
821
Location
Hollywood, CA
Vehicle(s)
2021 Red JLUR
You select the setting for Sahara or Rubi or disable it

Set ParkSense: This setting is to change or disable ParkSense system. Choices are as follows: 0: None 1: Sahara 2: Rubicon
I believe he is saying his default setting (before any changes) is for a Sahara but he has a rubicon.
 

WilhelmSR

Well-Known Member
First Name
Wilhelm
Joined
Nov 12, 2020
Messages
439
Reaction score
923
Location
Isle of Man
Vehicle(s)
2021 HellaYella JLUR

PocketsEmptied

Well-Known Member
Joined
May 5, 2021
Messages
345
Reaction score
641
Location
NC
Vehicle(s)
'08 JKUR, '21 JLUR
Same for me. 2021 JULRD and when it reads the Jeep, it shows 1 for Sahara, not 2 for Rubicon??
@[email protected]

Was there ever any consensus on this? I have a new Rubicon and it's defaulting to 1, so should we set it to 2 or leave it? Haven't noticed any issues on 1 yet.
 
OP
OP

Category5Bronado

Well-Known Member
First Name
Matt
Joined
Sep 3, 2019
Messages
110
Reaction score
109
Location
Missouri
Vehicle(s)
Wrangler
What bumpers do you guys have? I have the plastic one on my rubicon and it shows 1 by default.
I noticed mine have issues where it’ll say the sensors are dirty when they aren’t. Happens like 2 times a week. Doesn’t happen when I don’t have the Taser married.
 

PocketsEmptied

Well-Known Member
Joined
May 5, 2021
Messages
345
Reaction score
641
Location
NC
Vehicle(s)
'08 JKUR, '21 JLUR
What bumpers do you guys have? I have the plastic one on my rubicon and it shows 1 by default.
I noticed mine have issues where it’ll say the sensors are dirty when they aren’t. Happens like 2 times a week. Doesn’t happen when I don’t have the Taser married.
Currently have the plastic bumpers, but will eventually swap out for 3rd party. So far no dirty sensor messages for me but the Jeep is only a little over a week old. I'd be surprised if the computer has any knowledge of plastic vs. steel bumpers but I've been surprised before, not sure what programming differences they'd have between them.
 
Advertisement

Morris 4x4 Center
 
Advertisement
Top