Off-Road Pages Updated? (v.20)

DavidArmen

Well-Known Member
First Name
David
Joined
Sep 19, 2020
Messages
761
Reaction score
632
Location
Hollywood, CA
Vehicle(s)
2021 Red JLUR
Ever since I got my ‘21 JLUR in September, my off-road pages has been v.190221.0

From what I know, v.190221.0 has been the latest version of the app.

Recently, many 2018-2020 model years got an update for uConnect, which also updated their off-road pages app from v.171205.0 to the aforementioned v.190221.0

Today I opened my off-road pages and noticed it’s been suddenly updated to v.200820.0

I never got a dialog to update uConnect or anything of the sort. I haven’t noticed any changes except for the fact that the app loads about 50% faster.

Anyone else randomly get an update to ORP today?

edit: here’s a pic
EA6802C0-2F18-4683-88A4-B3F40A2AD725.jpeg





Advertisement

 

Coronado

Member
First Name
Chris
Joined
Feb 14, 2021
Messages
21
Reaction score
70
Location
Coronado, CA
Vehicle(s)
2021 Rubicon Diesel
Ever since I got my ‘21 JLUR in September, my off-road pages has been v.190221.0

From what I know, v.190221.0 has been the latest version of the app.

Recently, many 2018-2020 model years got an update for uConnect, which also updated their off-road pages app from v.171205.0 to the aforementioned v.190221.0

Today I opened my off-road pages and noticed it’s been suddenly updated to v.200820.0

I never got a dialog to update uConnect or anything of the sort. I haven’t noticed any changes except for the fact that the app loads about 50% faster.

Anyone else randomly get an update to ORP today?

edit: here’s a pic
EA6802C0-2F18-4683-88A4-B3F40A2AD725.jpeg
Interesting. Will check firmware. Past day or two I noticed ORPages loading quicker. OP may have discovered ‘why.’ 👍
 

michail

Well-Known Member
First Name
Michael
Joined
Apr 22, 2021
Messages
441
Reaction score
194
Location
Florida
Vehicle(s)
2021 Sahara 4xe
I have an April 21 manufacture date, so I don't know if mine came with it or got updated, but it seems just as slow as it has always been. I can't imagine it being even slower!

I did notice last week, the Sirius XM app had what looked like command line text hovering over the app icon mentioning an update was being applied.
 

DanW

Well-Known Member
First Name
Dan
Joined
Mar 2, 2017
Messages
7,414
Reaction score
9,363
Location
Indiana
Vehicle(s)
18 JLUR, 08 JKUR, 15 Ford Transit 350, 04 WJ 4.7, 17 Renegade, 99 Merc E430 S
Vehicle Showcase
2
I just got a new head unit this week due to the screen delaminating on the original. I haven't checked the ORP yet but will do so today. I'm crossing my fingers because it did indeed load VERY slowly before. I'd love to see that sped up a bit.
 
OP
OP
DavidArmen

DavidArmen

Well-Known Member
First Name
David
Joined
Sep 19, 2020
Messages
761
Reaction score
632
Location
Hollywood, CA
Vehicle(s)
2021 Red JLUR
I have an April 21 manufacture date, so I don't know if mine came with it or got updated, but it seems just as slow as it has always been. I can't imagine it being even slower!

I did notice last week, the Sirius XM app had what looked like command line text hovering over the app icon mentioning an update was being applied.
Are you referring to this text by any chance?
C2F89BD6-FE88-4B22-B380-A567576CDEE2.jpeg

I’ve been getting this text once in a while ever since I got my 2021 JLUR in September and it never seems to complete the install because it always comes back.
 

michail

Well-Known Member
First Name
Michael
Joined
Apr 22, 2021
Messages
441
Reaction score
194
Location
Florida
Vehicle(s)
2021 Sahara 4xe
Yes, it was a jar file. It was so quick I didn't see what it actually said.

Odd, it's trying to install a Spanish language file. I've not seen a language selector in the system unless I've missed it.
 
OP
OP
DavidArmen

DavidArmen

Well-Known Member
First Name
David
Joined
Sep 19, 2020
Messages
761
Reaction score
632
Location
Hollywood, CA
Vehicle(s)
2021 Red JLUR
Speaking of Off Road pages, this gave me a scare yesterday!

20210508_184647.jpg
Was it just a random hiccup or was it a temperature sensor failure? Because it looks like the jeep is pretty cold otherwise.
 

Coronado

Member
First Name
Chris
Joined
Feb 14, 2021
Messages
21
Reaction score
70
Location
Coronado, CA
Vehicle(s)
2021 Rubicon Diesel
Ever since I got my ‘21 JLUR in September, my off-road pages has been v.190221.0

From what I know, v.190221.0 has been the latest version of the app.

Recently, many 2018-2020 model years got an update for uConnect, which also updated their off-road pages app from v.171205.0 to the aforementioned v.190221.0

Today I opened my off-road pages and noticed it’s been suddenly updated to v.200820.0

I never got a dialog to update uConnect or anything of the sort. I haven’t noticed any changes except for the fact that the app loads about 50% faster.

Anyone else randomly get an update to ORP today?

edit: here’s a pic
EA6802C0-2F18-4683-88A4-B3F40A2AD725.jpeg
I did confirm my UConnect (build date March 21, 2021) is running V.2

Noticed again, today, faster load speed of ORPages. Significantly faster (4-5 seconds vs 20-30 seconds previously). Uncertain ‘when’ OTA update to V2 occurred but I can confirm I have it and system load time is faster.
 

michail

Well-Known Member
First Name
Michael
Joined
Apr 22, 2021
Messages
441
Reaction score
194
Location
Florida
Vehicle(s)
2021 Sahara 4xe
Was it just a random hiccup or was it a temperature sensor failure? Because it looks like the jeep is pretty cold otherwise.
LOL, it's a 4xe. So the cold readings are okay. After a while the oil temp dropped to 82F and matched the coolant's temp. I've only had brief ICE activation this week when pulling out into heavy traffic.

I did some off roading last weekend and had to manage the trans temp, which made me briefly panic here. But the oil temp was 82F in the center console while showing 419F in the app.

I'll keep an eye on this, but I think the Off Road pages might not know what to do in EV mode.
 

michail

Well-Known Member
First Name
Michael
Joined
Apr 22, 2021
Messages
441
Reaction score
194
Location
Florida
Vehicle(s)
2021 Sahara 4xe
I did confirm my UConnect (build date March 21, 2021) is running V.2

Noticed again, today, faster load speed of ORPages. Significantly faster (4-5 seconds vs 20-30 seconds previously). Uncertain ‘when’ OTA update to V2 occurred but I can confirm I have it and system load time is faster.
I'm still in that 20 second range. But only on first launch. It seems excessively slow to me. But I've only had this a little over two weeks now.

My backup lines work exactly two days before needing to reset to reset.
 
OP
OP
DavidArmen

DavidArmen

Well-Known Member
First Name
David
Joined
Sep 19, 2020
Messages
761
Reaction score
632
Location
Hollywood, CA
Vehicle(s)
2021 Red JLUR
I did confirm my UConnect (build date March 21, 2021) is running V.2

Noticed again, today, faster load speed of ORPages. Significantly faster (4-5 seconds vs 20-30 seconds previously). Uncertain ‘when’ OTA update to V2 occurred but I can confirm I have it and system load time is faster.
Nice! We got a background update to it I guess. Definitely opens in seconds now, even for the first launch!
 

Advertisement




Northridge4x4
 



Advertisement
Top