No sound from speakers

JeepCares

Well-Known Member
Joined
Feb 1, 2018
Messages
4,419
Reaction score
2,137
Location
Auburn Hills, MI
Vehicle(s)
JL
Same thing for me here, no sound for any system including even Siri. I did get beep of backup sensor. I switched through all the modes and inputs and also restarted vehicle several times. I started driving and then switch to AM and got static which meant all sound had returned and everything operated normal. Weird. We’ll see if it happens again - this thread can be a log of sorts.
Hi kimmonia,

We're sorry to hear this happened! Please let us know if it happens again. We would be happy to provide additional assistance while at the dealer.

Darlene
Jeep Social Care Specialist





Advertisement

 

am1978

Well-Known Member
Joined
Mar 10, 2018
Messages
1,282
Reaction score
1,179
Location
MD
Vehicle(s)
2018 JLU Sahara Bright White, 2018 JLU Sahara HellaYella
Occupation
‘Merica
I had this happen today. Wonder what causes it? Tried the voice/phone button procedure to no avail. Did the switch to AM, which is completely oddball, but it worked.

@JeepCares, who is logging these glitches as software bug reports, who maintains the JIRA or other problem report repository? Instead of offering help at a dealership, it would be better to know if the bug was reported, logged, and if more reports are being documented, and more importantly, that the bug is being worked and/or fixed.
 
Last edited:

AnebuR

Well-Known Member
Joined
Jul 18, 2018
Messages
213
Reaction score
90
Location
CT
Vehicle(s)
2018 JL Rubicon + 2014 JK Sport S
Happened to me Friday as well.
 

AnebuR

Well-Known Member
Joined
Jul 18, 2018
Messages
213
Reaction score
90
Location
CT
Vehicle(s)
2018 JL Rubicon + 2014 JK Sport S
Switch to AM bring sound back?
I didn't get a chance to try that before the sound returned on its own. Didn't know of that solution until I had already parked my Jeep and looked up a fix on this forum.
 

JLRoachicon

Well-Known Member
First Name
Marty
Joined
Jan 1, 2019
Messages
156
Reaction score
269
Location
Texas
Vehicle(s)
2019 JLU RUBICON 2.0 Turbo, 2019 Lexus NX 2.0t, 2006 Ducati 999S (RIP)
Vehicle Showcase
1
I have the 8.4 Apine system and the same thing happened. Worked fine in the morning and then after work no sound from FM, Bluetooth, or Nav. Didn’t try AM until I read the forum. It worked!!! Saved me a trip to the dealer. I hope this doesn’t happen a lot, I only have 350 miles.
 

MeepMeepJeep

Well-Known Member
First Name
Julia
Joined
May 18, 2018
Messages
103
Reaction score
89
Location
Kingston, MA
Vehicle(s)
2018 JLU, 2015 Wrangler
My sound didn't return when I chose AM most recently. The first two times it happened that did work. Now, not so much. I can almost guarantee as soon as I pull into the dealer the sound will come back on.
 

MeepMeepJeep

Well-Known Member
First Name
Julia
Joined
May 18, 2018
Messages
103
Reaction score
89
Location
Kingston, MA
Vehicle(s)
2018 JLU, 2015 Wrangler
I also thought maybe the car was picking up Bluetooth from something, so I shut my BT off on the phone-didn't change anything. Was driving so it's not like it was picking up someone else's phone.
 

spampy22

Member
First Name
Sean
Joined
Apr 24, 2018
Messages
13
Reaction score
24
Location
Columbus Ohio
Vehicle(s)
2019 Jl Rubi Granite
I had this happen today. Wonder what causes it? Tried the voice/phone button procedure to no avail. Did the switch to AM, which is completely oddball, but it worked.

@JeepCares, who is logging these glitches as software bug reports, who maintains the JIRA or other problem report repository? Instead of offering help at a dealership, it would be better to know if the bug was reported, logged, and if more reports are being documented, and more importantly, that the bug is being worked and/or fixed.
Happens to me today as well. Did the am to xm and bam, fixed!
 

Jhatley7

Well-Known Member
Joined
Jan 27, 2018
Messages
53
Reaction score
64
Location
Texas
Vehicle(s)
2018 JLUR, 2017 F350, 2016 Mustang GT, 2019 Expedition
Happened to me today, as soon as I told the doors and top off. 5 hours later still no sound.
 

am1978

Well-Known Member
Joined
Mar 10, 2018
Messages
1,282
Reaction score
1,179
Location
MD
Vehicle(s)
2018 JLU Sahara Bright White, 2018 JLU Sahara HellaYella
Occupation
‘Merica

Jhatley7

Well-Known Member
Joined
Jan 27, 2018
Messages
53
Reaction score
64
Location
Texas
Vehicle(s)
2018 JLUR, 2017 F350, 2016 Mustang GT, 2019 Expedition
I know taking the doors and top have to relation to the no sound but I’m going to put it all back together and unmarry the tazer. If still no sound off to the dealer I go.
 

alrola

Well-Known Member
First Name
Alex
Joined
Oct 27, 2018
Messages
98
Reaction score
18
Location
Tampa, Fl
Vehicle(s)
2019 Jeep Wrangler JLUR
Hi everyone
I was About to drive my car home from work tonight when there was no sound from the radio, navigation or any of the voice commands. I rebooted the system, rebooted and unmarried the Tazer and nothing worked.
As always, I turn to the score room and there was the answer I do you want to however point out that I did work once I turned eight in to A.m. radio and then back to FM and SIRIUS however I did have to leave it in a.m. about 30 seconds before kick back in. For those who didn’t work try it for at least 30 seconds
Is anybody had any answers from jeep about this ?
 

am1978

Well-Known Member
Joined
Mar 10, 2018
Messages
1,282
Reaction score
1,179
Location
MD
Vehicle(s)
2018 JLU Sahara Bright White, 2018 JLU Sahara HellaYella
Occupation
‘Merica
Tag @JeepCares in this thread every time you post. @JeepCares needs to do some legwork here to get this brought the FCA’s attention. I believe we have figured out the workaround to making it work again with the AM switch, but the software bug needs to be addressed.
 

Advertisement




Gibson Leatherworks
 



Advertisement
Top