JL Rear Window defroster

sr1310

New Member
First Name
Scott
Joined
Sep 1, 2020
Messages
4
Reaction score
2
Location
32571
Vehicle(s)
2019 Moab unlimited
My daughters 2019 MOAB JL Unlimited has had the defroster grid turn brown for the second time, we live in Florida and the Jeep is garage kept and has 14K miles. We purchased the Jeep new in 12/18 and the rear windshield was replaced the first time in August of 2019. The windshield has done the same thing again and the dealership is now saying it isn't a warranty issue even though it was the first time.
I have contacted Jeep Wave and we are now waiting a call back from them. We had to call them last time to have it done .
Anybody else have the same issue?

Jeep around light.jpg


jeep left.jpg





Advertisement

 

Notorious

Well-Known Member
First Name
Kevin
Joined
Feb 11, 2020
Messages
1,813
Reaction score
3,324
Location
North Texas
Vehicle(s)
2000 TJ Sahara
Mine is brown. I suspect anyone who’s used theirs is brown as well. Is there something to be concerned about?
 

rubileon

Banned
Banned
Joined
Jun 30, 2019
Messages
730
Reaction score
527
Location
Water over dirt planet
Vehicle(s)
JLUR RHD 3.6
Is there something to be concerned about?
Bad build quality. But we knew that.

Why can't they get something so simple, something that has been there since who knows which dinosaur, right? If I were Mark Allen I'd have hidden from press when the JL came out.

Speaking of idiots, we now have a bunch thinking the plug-in Wrangler 4xE is a good idea. Hope they see this thread.
 
OP

sr1310

New Member
First Name
Scott
Joined
Sep 1, 2020
Messages
4
Reaction score
2
Location
32571
Vehicle(s)
2019 Moab unlimited
  • Thread starter
  • Thread Starter
  • #4
Thats just it, it has never been turned on,and.it keeps getting worse. Its not.right for sure and I assume it will wind up having issues later.
 
OP

sr1310

New Member
First Name
Scott
Joined
Sep 1, 2020
Messages
4
Reaction score
2
Location
32571
Vehicle(s)
2019 Moab unlimited
  • Thread starter
  • Thread Starter
  • #7
We dont live on the beach, its a defect. The service manager even said it may do it again until they figure it out
 

dj3513

Well-Known Member
First Name
Dave
Joined
Jan 4, 2019
Messages
137
Reaction score
117
Location
New Jersey
Vehicle(s)
2019 JL Sahara Unlimited / Granite Crystal Metallic / Sky One–Touch Power Top
We dont live on the beach, its a defect. The service manager even said it may do it again until they figure it out
I have had mine to the dealer twice for this. Both times they said this is " normal " oxidation. They checked every Wrangler in the shop and they were all the same way. Mine does operate fine just an eye sore.
 
OP

sr1310

New Member
First Name
Scott
Joined
Sep 1, 2020
Messages
4
Reaction score
2
Location
32571
Vehicle(s)
2019 Moab unlimited
  • Thread starter
  • Thread Starter
  • #9
Well good to hear it is still working!
If it is still under warranty, call Jeep Wave owner service, they are working on getting this one changed again. Service manager said it is a known issue.
 

Maverick909

Well-Known Member
First Name
Brian
Joined
Jan 15, 2019
Messages
1,457
Reaction score
1,474
Location
SoCal
Vehicle(s)
2018 JLU Sporticon, 1976 GMC K15 Lifted on 35's
like other said atleast it works. my rear connection melted off the first time i used it.... that was a year ago and jeep wanted to keep my jeep for 3 days to fix it.... dont need it that bad. i snipped the wire out. no longer a need for it since i am comufornia and we dont get the built up moisture like most states. Just my 2cents. let it go tell it breaks. you'l never keep copper from discoloring and even more so on the wide sections. The old school thin wires where never noticeable for discoloring because of the small amount of real state it takes up
 

Advertisement




Morris 4x4 Center
 



Advertisement
Top