American Adventure Lab fender light kit

1idrod

Well-Known Member
First Name
David
Joined
Feb 27, 2018
Messages
266
Reaction score
279
Location
Stephens City, VA
Website
ritterhomesinc.com
Vehicle(s)
06 GMC 3/4 Diesel, 02 V-Rod
Occupation
Builder
I've got mine AAL hi-lines installed. Gone through the Tazer JL instructions (updated firmware as well) to get rid of the hyperflash and bulb out. I drive a JLUR with teh LED package. done multiple reboots, allowed it to go through multiple sleep cycles and still dealing with it... Any ideas?
Are you leaving the blinker on for 10-15sec?





Advertisement

 

Troy491

New Member
First Name
Troy
Joined
May 30, 2020
Messages
3
Reaction score
0
Location
Valencia CA
Vehicle(s)
2020 JLUR
Are you leaving the blinker on for 10-15sec?
Yes. Gone through this processes to or three times now and still no luck. updated the firmware so i know that is not an issue.

Here is basically my process based ont he instructions AAL posted as well as the Tazer JL Minis instructions for the LEDfrnt.

In the TAZER JL mini menu-
-Go to lighting
- Change LEDfrnt From yes to NO
- go back and change LEF front from no to YES
- do full reboot
- either try right away or also walk away from the car and let it go into sleep mode before trying
- try each signal for 20-30 seconds doing both sides
- let the try go through 4-5 cycles (starting the engine, driving, turning it off)
- restart this process over again to see if I'm not insane! haha
 

1idrod

Well-Known Member
First Name
David
Joined
Feb 27, 2018
Messages
266
Reaction score
279
Location
Stephens City, VA
Website
ritterhomesinc.com
Vehicle(s)
06 GMC 3/4 Diesel, 02 V-Rod
Occupation
Builder
Yes. Gone through this processes to or three times now and still no luck. updated the firmware so i know that is not an issue.

Here is basically my process based ont he instructions AAL posted as well as the Tazer JL Minis instructions for the LEDfrnt.

In the TAZER JL mini menu-
-Go to lighting
- Change LEDfrnt From yes to NO
- go back and change LEF front from no to YES
- do full reboot
- either try right away or also walk away from the car and let it go into sleep mode before trying
- try each signal for 20-30 seconds doing both sides
- let the try go through 4-5 cycles (starting the engine, driving, turning it off)
- restart this process over again to see if I'm not insane! haha
I can't remember the process but looks familiar. Sorry I couldn't help
 

700r

Well-Known Member
First Name
Ian
Joined
Oct 22, 2019
Messages
150
Reaction score
195
Location
jax fl
Vehicle(s)
HellaYella JLUR
I have the same issue. I've tried multiple times but still end up with bulb out all the time. I even have the bulb out harness.
 

jabtyler

Well-Known Member
First Name
Adam
Joined
Jan 10, 2019
Messages
60
Reaction score
24
Location
Denver, Co
Vehicle(s)
18 jlur
I have a weird problem, I installed my lights today and when my headlights are off (manually or automatically) the lights are acting like I have the hazard lights on, only the front not the tails. I used the tazer to change the DRL to Canada and got the same thing, changed to NO DRL and there is no DRL at all. I changed to DRL USA and got the hazard when the headlights are off. anyone know how to get white DRL on? all I have now is yellow hazard lights or no DRL.
 

Redbaron73

Well-Known Member
First Name
Ronnie
Joined
Oct 1, 2019
Messages
513
Reaction score
383
Location
Texas
Vehicle(s)
2020 sport s unlimited;2020 Rubicon Unlimited
Got mine installed, but have a defective unit. Sent emails to aal
20210603_171131.jpg
20210603_171140.jpg
20210603_171142.jpg
20210603_171147.jpg
waiting for a response.
 

eLECTRICON

Well-Known Member
First Name
Shane
Joined
Dec 5, 2020
Messages
226
Reaction score
280
Location
PA
Website
www.facebook.com
Vehicle(s)
2021 Rubicon 4xe
Build Thread
Link
Occupation
Law Enforcement
Got mine installed, but have a defective unit. Sent emails to aal
20210603_171131.jpg
20210603_171140.jpg
20210603_171142.jpg
20210603_171147.jpg
waiting for a response.
Sorry to hear that. They'll get back to you. They have excellent customer service. I know they are moving to a larger production facility right now so they might take a bit, but the owner Britt will make it right.
 

JLUSDIEM

Well-Known Member
First Name
Diem
Joined
Jul 6, 2019
Messages
150
Reaction score
71
Location
sugar land, tx
Vehicle(s)
2018 Sahara
Sorry to hear that. They'll get back to you. They have excellent customer service. I know they are moving to a larger production facility right now so they might take a bit, but the owner Britt will make it right.
my driver side went defective like yours 6 months in but AAL replaced it no problems. the only issue now is these lens get stained pretty easily. passenger side has a brownish tint to it now and since my driver side is newer, its much lighter in shade. kinda annoying
 

Redbaron73

Well-Known Member
First Name
Ronnie
Joined
Oct 1, 2019
Messages
513
Reaction score
383
Location
Texas
Vehicle(s)
2020 sport s unlimited;2020 Rubicon Unlimited
They replied to me and will be sending me a new light. They seem to think the shipment mixed old gen and new gen lights. The passenger side is the new gen. They are basing it off the pattern shown on turn signal.
 

Trojan_Actual

Well-Known Member
First Name
Johnny
Joined
Mar 20, 2020
Messages
105
Reaction score
131
Location
Wichita, Kansas
Vehicle(s)
2020 JLU Sahara 2.0T
Occupation
United States Air Force
Yes. Gone through this processes to or three times now and still no luck. updated the firmware so i know that is not an issue.

Here is basically my process based ont he instructions AAL posted as well as the Tazer JL Minis instructions for the LEDfrnt.

In the TAZER JL mini menu-
-Go to lighting
- Change LEDfrnt From yes to NO
- go back and change LEF front from no to YES
- do full reboot
- either try right away or also walk away from the car and let it go into sleep mode before trying
- try each signal for 20-30 seconds doing both sides
- let the try go through 4-5 cycles (starting the engine, driving, turning it off)
- restart this process over again to see if I'm not insane! haha
Literally going through this now. 😭
 

Trojan_Actual

Well-Known Member
First Name
Johnny
Joined
Mar 20, 2020
Messages
105
Reaction score
131
Location
Wichita, Kansas
Vehicle(s)
2020 JLU Sahara 2.0T
Occupation
United States Air Force
Yes. Gone through this processes to or three times now and still no luck. updated the firmware so i know that is not an issue.

Here is basically my process based ont he instructions AAL posted as well as the Tazer JL Minis instructions for the LEDfrnt.

In the TAZER JL mini menu-
-Go to lighting
- Change LEDfrnt From yes to NO
- go back and change LEF front from no to YES
- do full reboot
- either try right away or also walk away from the car and let it go into sleep mode before trying
- try each signal for 20-30 seconds doing both sides
- let the try go through 4-5 cycles (starting the engine, driving, turning it off)
- restart this process over again to see if I'm not insane! haha
Actually my issue is if I have the headlights on, it scroll blinks just fine….if headlights are off, it hyperblinks. No errors inside.
 

Advertisement




Rock Krawler
 



Advertisement
Top