Aftermarket LED Light Isses?

Dadawada

Well-Known Member
Joined
Jul 10, 2018
Messages
100
Reaction score
67
Location
Cary, NC
Vehicle(s)
2018 Rubicon Unlimited on 35's, 2017 BMW R1200GS Adventure, 2018 Indian Chieftain Dark Horse 116, 2002 Landrover Discovery Off-road
Occupation
Network, IoT, and Technology Executive
Vehicle Showcase
1
I invested in a complete set of Putco high end LED bulbs for my JLUR. Yesterday when I was driving in the evening, I put my turn signal on and the high beams went out. Everytime I put the turn signal on, the high beams would turn off. With the low beams, no issues.

Then the high beams went out all together and won't come on at all. Any one else having issues? I'm thinking it has something to do with the canbus system and maybe detecting a non-factory install light.
 

Rhinebeck01

Well-Known Member
Joined
May 9, 2018
Messages
5,306
Reaction score
6,132
Location
.
Vehicle(s)
9/1/20.............................................Am quitting the forum!..........Just an occasional lurker from now on...
@Dadawada

Give your post say 12 hrs. hours and I'm sure others will chime in.

I do know that a couple of forum member's say they used the TazerJL programmer to enable LED lights on their JL's and that lets say appeased CAN bus in regard to their aftermarket LED lights.

Lets see what others reply to you here...
 
OP
Dadawada

Dadawada

Well-Known Member
Joined
Jul 10, 2018
Messages
100
Reaction score
67
Location
Cary, NC
Vehicle(s)
2018 Rubicon Unlimited on 35's, 2017 BMW R1200GS Adventure, 2018 Indian Chieftain Dark Horse 116, 2002 Landrover Discovery Off-road
Occupation
Network, IoT, and Technology Executive
Vehicle Showcase
1
  • Thread starter
  • Thread Starter
  • #3
Ah, I didn't think about that. I had picked up a Hypertech last week but the install was sketchy compared to the Tazer and Superchips so I returned it. Picking one up this week.

Now all that said, it worked perfectly fine for a while.
 

Advertisement




Winjet
 



Advertisement
Top